به گزارش قدس خراسان، دکتر محمد سیاح رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: در فروردین ماه سال جاری در کشتارگاههای دام شهرستان ۴۴ هزار و ۶۰۰ راس دام سبک و سنگین ذبح شد که میزان گوشت استحصالی، حدود ۲ هزار و ۳۰۰ تن بوده است.
وی افزود:کشتارگاههای دام به عنوان مهمترین واحدهای تولید گوشت قرمز، از جمله واحدهای با حساسیت بالا از حیث کنترل بیماریهای دام و مشترک بین انسان و دام بوده، لذا کارشناسان دامپزشکی با حضور و نظارت مستمر در مراحل قبل و حین کشتار در کشتارگاههای دام، لاشههای سالم بهداشتی را احصا و موارد غیرقابل مصرف انسانی را از چرخه مصرف انسانی خارج می کنند.
اوبا اشاره به این مطلب که تمام پیش سردهای کشتارگاههای دام شهرستان، به جهت نگهداری بهداشتی و رعایت ضوابط مربوطه بویژه کنترل بیماریهایی مانند تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) فعال است،
نظر شما